Mandag – lørdag: 11.30 – 24.00
DK / UK
Book bord
Dagens højtbelagt
Dagspris
Variation af Perle Blanche østers
Friteret med tatarsauce · Passions-/pebercoulis · Peberrodsketchup - "Bloody Mary" · Appelsin Ponzu - “Verdens bedste” med mandelolie & Rossini Caviar
450,-
Østers naturel - Perle Blanche
3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med peberrodsketchup & rødvinsvinaigrette
175,- / 350,-
3 friterede østers
serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron
175,-
30 gram Rossini Caviar
serveret med pisket citron creme fraiche, vagtelæg, brioche & rødløg
750,-
Kryddersild
serveret medpeber-creme fraiche, løg, rugbrød & fedt
115,-
Karrysild
serveret med æggesalat, æble, rødløg, kapers, rugbrød & fedt
Sprængt kalvetunge
serveret på rugbrød med italiensk salat, rucola og revet peberrod
125,-
Marinerede hvide asparges
serveret med vagtel æg, french dressing, toast melba hertil asparges vinaigrette mættet med kapers, skalotteløg og ærter
Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise
lagt med avocadocrème & syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico
265,-
Salat chevre chaud
serveret med syltede valnødder, nicoise oliven, pocheret pære, crouton & salater
165,-
Oksecarpaccio
serveret med trøffel- & citronmayonnaise, rucola & Efterglød ost
165,-
Gammeldags foie gras terrine med andeconfit og pistacie
serveret med svesker i armagnac og brioche
325,-
Tatar på oksemørbrad rørt med mandelolie, cognac og grøn tabasco
serveret med avocado, syltede løg og pommes pailles
295,-
Indbagt løgsuppe tilsmagt med sherry
Serveret med løgkompot med timian & confiterede hvidløg
175,-
Bohemes fiskefrikadeller
serveret på stuvet spinat & svampe à la crème & råmarineret gulerod
185,-
Dagens fisk
Dagspris
Moules frites
serveres med safran aioli
195,-
Klassisk biksemad - lidt som brændende kærlighed
serveret med rødbeder, cornichoner, spejlæg & kartoffelmos
Pariserbøf
af hakket oksemørbrad serveret med behørig garniture
Omelet
med skinke & comté serveret med grøn salat
155,-
Frokostbøf af oksemørbrad
serveret med fritter, bearnaise & grøn salat
Tilkøb Foies gras - 155,-
Supplement - pris pr. stk.
Fritter eller Béarnaise - 60,-
285,-
2 stk. petits fours
50,-
3 slags sorbet
135,-
Pistacieis
serveret med figner, Pernod sirup og balsamico
125,-
Citronsorbet
med ristede pistacienødder & olivenolie
85,-
Rabarbertærte
serveret med creme fraiche is
155,-
Tahiti vanilje crème brûlée
serveret med sorbet
160,-
Bohemes københavnerstang
med vaniljeis, ananassorbet, ananas i rom & ristede hasselnødder
Mørk chokolademousse
Med mandarin sorbet, appelsin coulis & sesam tuille
Lun chokoladekage
serveret med kokos is, passions karamel og hasselnød krokant
Ostebræt
4 europæiske oste serveret med behørig garniture
Ostecreme på Hallands himmel og Guldklimp fra Arla Unika
serveret med svesker i armagnac, hasselnødder fra piemonte, revet comté og 100% mørk chokolade
Information om indhold af allergener & ingredienser kan fås ved at kontakte restaurantens personale.
Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort.
Kontakt og online booking
Vi glæder os til at modtage din reservation.
Benyt bookinglinket herunder eller kontakt os på +45 3393 9844.
Har du ændringer eller spørgsmål til din booking, kan du ligeledes kontakte os på mail: info@bistroboheme.dk
Soomer
Book bord online
Esplanaden 8, 1263 København K
Rutevejledning på Google Maps
+45 3393 9844 (10- 19.30 - Mandag til lørdag)
info@bistroboheme.dk
Åbningstider restaurant
Mandag - lørdag
11.30 – 01.00
Sidste udskænkning kl. 00.30
Åbninstider restauran
Åbningstider køkken
Frokost
11.30 – 15.00
Aften
17.30 – 21.30
dfasdf
Bistro Boheme støtter
© 2022 Bistro Boheme. Alle rettigheder forbeholdes.